+381 11 244 73 61 | Kontakt | Vaša korpa ( 0,00 RSD )

Zaštita privatnosti

Privatnost podataka

Zlatarska kuća ANDREJEVIĆ ima tradiciju dugu 60 godina. Mi poštujemo i cenimo naše mušterije pa možete računati da ćemo se tako ophoditi i prema Vama. Mi ne želimo da narušimo Vašu privatnost pa budite sigurni da će svi podaci koje ovde ostavite ostati Vaša i naša tajna, niko ih neće zloupotrebiti niti koristiti u bilo koje svrhe.

Da bismo uspešno obradili Vašu kupovinu potrebno je da unesete tačne podatke o imenu i prezimenu, mail adresi, kontakt telefonu i adresi. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo kupljenu robu. Vaši lični podaci neće biti upotrebljeni u marketinške ili bilo koje druge svrhe, ukoliko niste izrazili saglasnost za navedeno.

Prilikom same naplate proizvoda iz korpe (tj. rezervisanja sredstava za naplatu kod banke) kupac se prebacuje na sajt banke koja vrši procesuiranje pa Zlatara Andrejević nema dostupnost podacima sa platne kartice Kupca. Proces naplate je zaštićen najsavremenijim tehnikama i potno je bezbedan za kupca za šta garantuje Procesor Banka Intesa AD Beograd. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, pa samim tim Zlatara Andrejević ne može biti odgovorna za zloupotrebu istih..

U ime Zlatare Andrejević obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Zlatare Andrejević (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.